Skien Maxitaxi.


Skien Maxitaxi AS ble stiftet i 2008 og har på kort tid blitt Telemarks største tilbyder av maxitaxi, med 26 minibusser som hver tar inntil 9-16 passasjerer. Våre Maxitaxier har også plass til fra 1 til 3 personer i rullestol.  I tillegg har vi 2 busser med plass til 48/49 passasjerer

Skien Maxitaxi AS er IKKE tilsluttet noen av drosjesentralene i Grenland, så husk å bruke telefonnummer 41 49 41 49 eller send e-post til post@skienmaxitaxi.no for pristilbud, bestilling eller andre henvendelser! Alle våre sjåfører er norsk talende og godt kjent i de områder vi kjører. Vi dekker de fleste behov dersom du trenger transport! Ring eller send e-post for et uforpliktende tilbud!

Tips: Vet du at du vil komme til å trenge transport, bestill i god tid slik at vi kan holde av en maxitaxi med sjåfør til deg og dine! Vil dere rett hjem fra byen etter stengetid? Hvorfor ikke bestille oss på forhånd også til hjemturen?? Vi kommer gjerne og henter deg og gjengen igjen i byen når dere skal hjem! Lenge til neste buss går? Er du aleine og vil komme raskt og trygt hjem? Samle en gjeng som skal i samme retning og ring oss da vel! Da kommer dere alle raskt og rimelig hjem!

HUSK at for å komme til oss må du ringe 41 49 41 49 eller sende e-post til post@skienmaxitaxi.no

Inviter gjerne hele din venneliste til vår facebook-side!